Hoe maak je een goed profiel op een datingsite?

Over liefde, relaties en relatieproblemen.
Post Reply
Relatieruimte
Posts: 25
Joined: Fri Nov 25, 2016 9:11 pm

Hoe maak je een goed profiel op een datingsite?

Post by Relatieruimte »

Veel relaties ontstaan tegenwoordig via datingsites. Het is de ideale manier om nieuwe mensen te ontmoeten als je een druk leven hebt. Maar hoe zorg je ervoor dat je een goed profiel maakt? Een profiel moet de juiste mensen aanspreken. Het lijkt misschien onbelangrijk, maar je profiel moet uitstralen waarnaar jij op zoek bent.

Recente foto
Het is belangrijk dat je een recente foto van jezelf upload. De mooiste foto kiezen die je van jezelf hebt is leuk, maar waarschijnlijk een minder goed idee als je een serieuze date wil. Het kan dan namelijk uitlopen op een grote teleurstelling. Dat is geen goed begin van een eerste date. Bovendien voel je je ook comfortabeler als je een lijkende foto hebt op je profiel.

Profieltekst
Er zijn ongelofelijk veel profielen op datingsites. Het is dus belangrijk dat je geen standaard profieltekst hebt. Schrijf een persoonlijke tekst waarin je echt iets over jezelf verteld. Ontwijk standaard zinnen en schrijf in de ik-vorm.

Wees duidelijk
Het is niet alleen belangrijk dat mensen reageren op je profiel, het is ook belangrijk dat de juiste mensen reageren. Wil je bijvoorbeeld absoluut geen partner met kinderen, maak dit dan meteen duidelijk in je profiel. Zoek je een sportieve partner, pas hier je profiel op aan. Je kan gerust zeggen wat jij precies zoekt in een partner.

Post Reply