Met deze vijf tips slaagt je eerste date!

Over liefde, relaties en relatieproblemen.
Post Reply
Relatieruimte
Posts: 25
Joined: Fri Nov 25, 2016 9:11 pm

Met deze vijf tips slaagt je eerste date!

Post by Relatieruimte »

Een eerste date is reuze spannend! Maar hoe zorg je ervoor dat de eerste date een geslaagde date is? Met deze tips gaat het lukken!

Houd het kort
Het is heel verstandig om op een eerste date niet meteen een ellenlange date in te plannen. Misschien klikt het totaal niet, het is dan beter dat je niet aan elkaar vast zit maar gewoon afscheid kan nemen. Spreek dus van te voren niet af om naar de bioscoop te gaan, dat kan namelijk later op de date altijd nog, als is gebleken dat jullie elkaar leuk vinden.

Stel niet te veel vragen
Een kruisverhoor is niet leuk, ook niet voor je date. Zorg er dus voor dat je niet te veel vragen stelt. Stel natuurlijk ook niet te weinig vragen, je moet wel interesse tonen. Maar verder is het van belang dat je niet continue vragen stelt, een verhaal of belevenis vertellen is een goede manier om te kijken of het klikt tussen jullie!

Doe je best
Maak jezelf mooi. Laat zien dat je je best hebt gedaan. Trek mooie kleding aan en zorg voor een goede hygiëne. Zorg ervoor dat je niet te sexy gekleed gaat, maar trek wel iets leuks aan.

Wees niet te intiem
Zoenen en meer op de eerste date is geen verstandig idee. Hoe cliché, mannen vinden het wel leuk om te jagen. Laat het initiatief dus van zijn kant komen.

De rekening
Hoe cliché het ook is, de rekening hoort niet betaald te worden door de vrouw. Wacht als vrouw tot je date het initiatief neemt om te betalen. Vraagt hij de om de rekening te splitsen, doe dan niet moeilijk maar betaal de helft. Maar ga niet van te voren aanbieden om te betalen.

Post Reply