Probeer het eiwit dieet uit!

Post Reply
Ellen
Posts: 4
Joined: Sun Sep 04, 2016 11:19 pm

Probeer het eiwit dieet uit!

Post by Ellen » Thu Jun 22, 2017 3:17 pm

Ze hebben nu een nieuw soort shake. Eentje waardoor je dit keer niet bij komt maar afvalt. Dus is je vriendin te dik? Ben jij te dik? Is je moeder of vader te dik? Een vriend of vriendin te dik? Of zomaar iemand op straat te dik?

Koop dan het revolutionaire afslankproduct. Het effect is gebaseerd op het feit dat kortdurende pure eiwitvoeding het lichaam dwingt haar energie te halen uit de eigen vet- en suikerreserves waardoor vet op buik, heupen, billen en bovenbenen verdwijnt maar spieren behouden blijven.

In korte tijd raak je behoorlijk wat kilo's kwijt. Binnen 8 dagen raak je 3,5 tot 4,5 kilo kwijt door middel van maaltijdshakes. Maximaal 6 van deze shakes per dag welteverstaan. Met meer verstoort het de werking. Dus als je tante Marie zelfs niet van shakes af kan blijven heeft het simpelweg geen nut.

Maar wil jij snel nog een paar kilo kwijt voor dat grote feest over een week? Of wil jij je in een bikini of zwembroek kunnen vertonen deze zomer. Koop dan dit product en val 4,5 kilo af in 8 dagen. Moeilijk is het niet en de shakes zijn eigenlijk best lekker. Duswel, de keer daaropvolgend dat mijn vriendin zin had in een milkshake heb ik haar dit voorgeschoteld, blij keek ze niet maar de hint blijkt te zijn doorgedrongen aan haar humeur van tegenwoordig.

Probeer het zelf!

Post Reply