Hoe is het met iLocal afgelopen?

ICT onderwerpen waaronder internet en interneteconomie.
Post Reply
KCS
Posts: 20
Joined: Sun Aug 23, 2015 12:07 pm

Hoe is het met iLocal afgelopen?

Post by KCS » Mon Nov 30, 2015 8:29 pm

Ilocal was de website die voor het vinden van producten, diensten en bedrijven. De pizzeria, de kapper of de supermarkt bij je in de buurt vond je gemakkelijk met ilocal.

Op de plattegrond werd gelijk aangegeven waar het bedrijf staat en ook bedrijven zonder website vond je gemakkelijk en snel.

De oprichter van iLocal heeft deze website verkocht aan TomTom. Jammer. :shock:

Tegenwoordig koop ik mijn spullen op https://www.internetstad.nl/

Bjorn
Posts: 41
Joined: Sun Nov 16, 2014 6:36 pm

Re: Hoe is het met iLocal afgelopen?

Post by Bjorn » Mon Nov 30, 2015 8:36 pm

Soms is er zoveel nieuws dat je af en toe een bepaald nieuws mist.

Toen mijn inboedel uit mijn huis gestolen werd bleek de verzekering niet genoeg dekkend te zijn. Nu heb ik gelukkig wel een goede verzekering afgesloten, dat deed ik toen via iLocal.

Helaas heb ik het nieuws over iLocan volledig gemist.

Ook voor de autoverzekering, reisverzekering, uitvaartverzekring en mijn hypotheek heb ik jaren geleden via iLocal afgesloten. In sommige gevallen was het zelfs 75% goedkoper. Dankzij die man bespaar ik nu dus bijna de helft op de kosten en deze keer is mijn inboedel wel volledig gedekt.

De verzekering kon ik toen 24 uur per dag, 7 dagen per week gemakkelijk online afsluiten of wijzigen. Bij vragen of problemen was er de helpdesk. Bij een adviesgevoelige dienst kon er zelfs aan huis persoonlijk advies worden gegeven. Jammer dat het zo afgelopen is. Tegenwoordig zoek ik een kortingscode en dat doe ik via https://ketos.nl/kortingscode/

Post Reply