Op vakantie om je relatie te redden?

Over liefde, relaties en relatieproblemen.
Post Reply
Relatieruimte
Posts: 26
Joined: Fri Nov 25, 2016 10:11 pm

Op vakantie om je relatie te redden?

Post by Relatieruimte » Fri Nov 25, 2016 10:13 pm

Het moet gezegd worden: een vakantie kan een relatie maken of breken. Tijdens een vakantie groei je of dichter naar elkaar toe, of je gaat elkaar zo erg irriteren en zoveel ruzie maken dat er eigenlijk geen andere mogelijkheid is tot het verbreken van de relatie. Is het verstandig om een vakantie te boeken als je relatieproblemen hebt? Kan je op vakantie om je relatie te redden?

Op vakantie besteed je als stel vaak veel meer tijd met elkaar dan wanneer je thuis bent. Thuis heeft ieder zijn werk en ieder zijn eigen sociale leven. Er is geen tijd en bovendien vaak ook geen energie om ruzie te maken. Bovendien is het lastig ruzie maken als je vrij weinig dingen samen onderneemt.

Op vakantie doe je al snel alles samen, opstaan, ontbijten, alle activiteiten overdag en ook in de avond. Niet voor niets komt uit verschillende onderzoeken naar voren dat tijdens de vakantieperiode de meeste scheidingen worden aangevraagd. De welbekende druppel die de emmer doet overlopen vindt dan plaats.

Maar het tegenovergestelde kan ook gebeuren. Wanneer je op vakantie bent merk je al snel dat het nog wel leuk is om dingen met je partner te ondernemen. Je irriteert je niet en je ziet het allemaal weer zonnig in. Hoe dan ook, het is beter voor je relatie om samen op vakantie te gaan en niet apart van elkaar. Apart van elkaar op vakantie gaan staat symbool voor een relatie die op zijn einde loopt in heel erg veel gevallen. Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd.

Wie naar Turkije op vakantie gaat kan gemakkelijk en betrouwbaar en bovendien ook erg goedkoop een visum voor Turkije aanvragen bij Visumland. Of indien u naar VS gaat een ESTA verklaring.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest